Jak na skvělé domácí jogurty, sýr, anebo kefír?

Výtečný domácí jogurt. Zdravé domácí sýry. Chemické prefabrikáty z obchodních řetězců nahradily lahůdky z farmářských tržišť. Jak by se daly v domácích podmínkách udělat takové lahody? Firma Bulgaricus předkládá instrukce na zhotovení uvedených výrobků a spoustu jiných, které si v domácím prostředí vyrobí leckterá dovedná kuchařka, avšak i mnohá mlékárna specializovaná na produkci mlékárenských výrobků podle tradičních receptů ve velkém objemu. Prozkoumejte zdravé kefíry, skvělé jogurty, sýry s bulharskou smetanovou a sýrařskou kulturou a další už vám tak nezachutnají.

Ke zhotovení sýru v domácím prostředí jsou vám třeba chlorid vápenatý a syřidlo na výrobu sýrů. Chlorid vápenatý vylepšuje sýřitelnost mléka a jeho maximální výtěžnost. Souběžně chlorid vápenatý výtečně zastupuje chybějící kalcium, jehož se nedostává kvůli mléčné pasterizaci. Malé množství vápníku způsobuje špatnou srážlivost mléka. Pro potřebné mléčné srážení se musí dodávat syřidlo, a to jak živočišné syřidlo na výrobu sýrů, tak i mikrobiální nebo dokonce rostlinné syřidlo. V e-shopu Bulgaricus se dají koupit veškeré uvedené suroviny.

S mlékárenskými kulturami z e-shopu se dá snadno udělat domácí jogurt, špičkový čerstvý sýr, zakysanou smetanu, vynikající kefír, bio acidofilní mléko nebo bio raženky. Bulharská kefírová kultura se používá pro výrobu domácího kefíru, sýrařská kultura je potřebná pro výrobu sýra, smetanová kultura se používá pro zakysanou smetanu a tvaroh, pro jogurty se využívá živá jogurtová kultura. Pestrá nabídka internetového obchodu obsahuje kompletní suroviny nutné k domácí výrobě. V nabídce prodejny naleznete také probiotika po antibiotikách na střeva, jež mají obrovskou zásluhu na rovnováze ve střevech, avšak také celého organismu. Je známo, že za mnohými nemocemi stojí porušená střevní mikroflóra. Uvedená probiotika pomáhají obnově střevní mikroflóry a celého organismu u dětí, jakožto u žen a u mužů všech věkových kategorií.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - Jak na skvělé domácí jogurty, sýr, anebo kefír?
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Autor: registracePR